zaterdag 21 november 2009

Op de vensterbank


Soms mis ikzelf de inspiratie op mijn vensterbanken gezellig in te richten, wij hebben grote ramen en dan komen kleine accessoires niet tot hun recht,maar dan zie ik ineens ergens het licht, ik was bij oma,s kamertje en daar zag ik dat stalraam staan......en ik zag het helemaal voor me.
Ik heb het gestyld in combinatie met zilver, dat grote stoere verroeste raam met het fijne zilver....ik vind het geweldig,
Ik heb verschillende stijlen door elkaar, koloniaal, landelijk en brocante en een vleug engels.....en een lief accentje van Jeanne d'arc zoals het bijbeltje met kantje en het takje dennenappeltjes, die heb ik ook bij de friese doorlopertjes in de bijkeuken gehangen, het leuke ervan is dat ik ze zelf bij elkaar heb geraapt in het bos.
De gietijzeren potten vervelen me nooit, ik had eerst wilgentak kransen met een buxusbol erop, nu heb ik het veranderd in een krans van vergrijsd riet met een phalaenopsis orchidee, ook een deurtje van een oud kastje achter de koffertjes vind ik leuk staan zeker vanaf de straatkant gezien.
Een verroeste franse draadijzeren terrine heb ik bekleed met mos en witte cyclaampjes, van de zomer had ik er blauwe hortentia's in.
Alleen in de keuken staat zink leuk, het draad mandje en vormpje heb ik bij Dejavu gekocht, zelf heb ik er een kantje door gehaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten